Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

Van duiven tot evolutie van dubbelsterren

NTvN 84-01

Het januarinummer is uit!

Historische topstukken in een nieuw jasje

Zaterdag 16 december jongstleden is Rijksmuseum Boerhaave na een verbouwing van anderhalf jaar weer opengegaan voor publiek. Directeur Dirk van Delft vertelt in het januarinummer van het NTvN wat er allemaal nieuw is in het museum. Foto: Rijksmuseum Boerhaave.

Vorige Volgende

Artikel

Van duiven tot evolutie van dubbelsterren

Gepubliceerd: 1 november 2017 13:00

In het Anton Pannekoek Instituut van de Universiteit van Amsterdam sprak ik professor Edward van den Heuvel. De aanleiding was het uitkomen van zijn boek De wonderbaarlijke eenheid van het heelal en de oorsprong hiervan in de oerknal bij uitgeverij Prometheus.

Auteur: Anneke de Leeuw

Lees het volledige interview met Edward van den Heuvel in het novembernummer van het NTvN.