Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

NTvN 87-08

Het augustusnummer is uit!

Geschiedenis Oortwolk doorgerekend

Leidse astronomen zijn erin geslaagd de eerste honderd miljoen jaar van de Oortwolk door te rekenen. Lees er meer over in het augustusnummer van het NTvN. Illustratie: Pablo Carlos Budassi (CC BY-SA 4.0).

Vorige Volgende

Studentenredactie

De studentenredactie van het NTvN bestaat uit de volgende personen:

 

Gianluca de Bruin
Student TU Delft
E-mail Meer info

Gianluca is derdejaars student Technische Natuurkunde aan de TU te Delft. Hij volgt het Honoursprogramma en loopt nominaal.

June Groothuizen

Student UvA-VU

E-mail Meer info

June Groothuizen is student natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit (joint degree) en volgt het Honoursprogramma.

Eva Groenendijk

Student Universiteit Utrecht
E-mail Meer info

Eva is bezig met een bachelor natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht en ambieert een carrière in astrofysica.

Joost de Kleuver

Student Radboud Universiteit
E-mail Meer info

Meer info volgt.

Frank Rensen

Student Universiteit Leiden
E-mail Meer info

Frank Rensen studeert sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. Hij is hoofdredacteur van het faculteitsblad Leiden Science Magazine en zijn interesse ligt vooral in de astrobiologie.

Thomas Swarts
Student Rijksuniversiteit Groningen
E-mail Meer info

Thomas Swarts heeft de bachelor theoretische natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Momenteel volgt hij de master Energy and Environmental Sciences en Science Communication waar hij de opgedane kennis in een breed en maatschappelijk kader plaatst.

Iris Rommens
Student Fontys
E-mail Meer info

Iris Rommens studeert technische natuurkunde aan de Fontys in Eindhoven.

Frank de Veld

Student TU Delft
E-mail Meer info

Frank de Veld is masterstudent ruimtevaarttechnologie aan de TU Delft met een focus op astrodynamica en planeetwetenschappen.

Luc Wigbout

Student HHS
E-mail Meer info

Luc Wigbout is vierdejaarsstudent technische natuurkunde aan de Haagse Hogeschool in Delft, waar hij zich focust op nanotechnologie.