Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

NTvN 88-05

Het meinummer is uit!

Het zesde IPCC-rapport

In een artikel in het meinummer geven we een samenvatting en een overzicht van de werkwijze van het zesde assessmentrapport van werkgroep I van het Intergovernmental Panel on Climate Change (AR6 WGI IPCC) dat afgelopen jaar werd gepresenteerd.

Vorige Volgende

Studentenredactie

De studentenredactie van het NTvN bestaat uit de volgende personen:

 

Gianluca de Bruin
Student TU Delft
E-mail Meer info

Gianluca is derdejaars student Technische Natuurkunde aan de TU te Delft. Hij volgt het Honoursprogramma en loopt nominaal.

Joyce van Dalen

Student Radboud Universiteit

E-mail Meer info

Joyce van Dalen is masterstudent Physics and Astronomy aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze volgt de specialisatie Particle and Astrophysics, waarin haar interesse ligt bij sterrenkundig onderzoek op het gebied van witte dwergen en sterevolutie.

June Groothuizen

Student Uva-VU
E-mail Meer info

June Groothuizen is student natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit (joint degree) en volgt het Honoursprogramma.

Eva Groenendijk

Student Universiteit Utrecht
E-mail Meer info

Eva is bezig met een bachelor natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht en ambieert een carrière in astrofysica.

Marit Nuijten

Student Radboud Universiteit
E-mail Meer info

Marit Nuijten volgt de master Physics and Astronomy aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Binnen deze master doet ze de specialisatie Particle and Astrophysics, aangevuld met een aantal keuzevakken van de Science in Society-track.

Jan-Willem van Ooijen

Student Saxion
E-mail Meer info

Jan-Willem van Ooijen studeert technische natuurkunde aan Saxion.

Frank Rensen

Student Universiteit Leiden
E-mail Meer info

Frank Rensen studeert sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. Hij is hoofdredacteur van het faculteitsblad Leiden Science Magazine en zijn interesse ligt vooral in de astrobiologie.

Iris Rommens
Student Fontys
E-mail Meer info

Iris Rommens studeert technische natuurkunde aan de Fontys in Eindhoven.

Thomas Swarts
Student Rijksuniversiteit Groningen
E-mail Meer info

Thomas Swarts heeft de bachelor theoretische natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Momenteel volgt hij de master Energy and Environmental Sciences en Science Communication waar hij de opgedane kennis in een breed en maatschappelijk kader plaatst.

Frank de Veld

Student TU Delft
E-mail Meer info

Frank de Veld is masterstudent ruimtevaarttechnologie aan de TU Delft met een focus op astrodynamica en planeetwetenschappen.

Luc Wigbout

Student TU Delft
E-mail Meer info

Luc Wigbout is student technische natuurkunde aan de TU Delft en heeft een bachelor afgerond aan de Haagse Hogeschool waar hij zich heeft gefocust op nanotechnologie.