Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

NTvN 90-0

Het julinummer is uit!

Dutch Open Telescope baanbrekend in zonnebeelden

Mozaïekbeeld van een vlekkengroep aan de rand van de zon.

Vorige Volgende

Studentenredactie

De studentenredactie van het NTvN bestaat uit de volgende personen:

Max van de Vijver studeert Technische Natuurkunde aan de TU Delft en vindt het leuk om natuurkundekennis te verspreiden.

Ella van Dalen

Student Radboud Universiteit

E-mail Meer info

Joyce van Dalen is masterstudent Physics and Astronomy aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze volgt de specialisatie Particle and Astrophysics, waarin haar interesse ligt bij sterrenkundig onderzoek op het gebied van witte dwergen en sterevolutie.

Ida DiVincenzo

Student Radboud Universiteit
E-mail Meer info

Ida DiVincenzo volgt de master Physics of Molecules and Materials aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze vindt veel kanten van de natuurkunde interessant en doet daarom ook keuzevakken in de richting van Quantum Gravity en de Computational and Data Science Synergy Track.

Jonas van Eeten

Student TU Delft
E-mail Meer info

Jonas van Eeten volgt de master Applied Physics aan de TU Delft. Binnen die master doet hij de instrumentatietrack en volgt daardoor vooral opticavakken. Zijn doel is om een interessante, toegankelijke en leuke bijdrage te leveren aan het NTvN.

June Groothuizen

Student Uva-VU
E-mail Meer info

June Groothuizen is student natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit (joint degree) en volgt het Honoursprogramma.

Imke Houben

Student Fontys
E-mail Meer info

Imke Houben is bachelorstudent technische natuurkunde aan de Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. Ze houdt er van om mensen te verrassen met natuurkundige feitjes!

Jan-Willem van Ooijen

Student Saxion
E-mail Meer info

Jan-Willem van Ooijen studeert technische natuurkunde aan Saxion.

Sophie Schot

Student UvA
E-mail Meer info

Sophie Schot volgt de master Physics & Astronomy aan de Universiteit van Amsterdam en is vooral geinteresseerd in onderzoek naar zwarte gaten & wetenschapscommunicatie.

Bram Spijkerman

Student Fontys
E-mail Meer info

Bram Spijkerman volgt momenteel de bachelor, technische natuurkunde aan de Fontys. Hij zit nu in het laatste jaar, waarin hij als minor een pre-master in de natuurkunde volgt. Hij wil in de studentenredactie zijn passie en enthousiasme over natuurkunde en technologie met mensen delen.

Carlijn Veldhuis

Student UL
E-mail Meer info

Carlijn Veldhuis is derdejaars bachelor student sterrenkunde aan de Universiteit Leiden.

Max van de Vijver

Student TU Delft
E-mail Meer info

Max van de Vijver studeert technische natuurkunde aan de TU Delft en vindt het leuk om natuurkundekennis te verspreiden.

Simon Versmissen

Student Fontys
E-mail Meer info

Simon Versmissen studeert technische natuurkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Op dit moment doet hij een pre-master aan de UU (Universiteit Utrecht) om naderhand de master Experimental of Theoretical Physics te volgen. Zijn interesse ligt vooral in de quantumoptica, fotonica en deeltjesfysica. Zijn doel is om via het NTvN meer aandacht te krijgen voor de rol van studenten binnen de wetenschap.