Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

LeerLevels

Foto: Rosemary Dekker

NTvN 88-05

Het meinummer is uit!

Het zesde IPCC-rapport

In een artikel in het meinummer geven we een samenvatting en een overzicht van de werkwijze van het zesde assessmentrapport van werkgroep I van het Intergovernmental Panel on Climate Change (AR6 WGI IPCC) dat afgelopen jaar werd gepresenteerd.

Vorige Volgende

Artikel

LeerLevels

Gepubliceerd: 1 December 2021 13:00

“Onderwijs ondersteunen met kunstmatige intelligentie” en “modulair, adaptief, inzichtelijk”. Dat is wat LeerLevels belooft te bieden aan docenten en leerlingen, voor het vak natuurkunde in het havo en vwo, en met toepassing in het hbo. Ik sprak oprichters Youssef el Bouhassani – docent aan de Hogeschool van Amsterdam - en Jonas Voorzanger – docent natuurkunde in Amsterdam – een paar maanden geleden, na afronding van wat een intensief schooljaar genoemd mag worden. El Bouhassani en Voorzanger wonnen dit voorjaar de eerste Hogeronderwijspremie van 1,2 miljoen euro voor hun werk, dus ze kunnen hun ambities waarmaken. Tijd voor een kennismaking.

Auteur: Michiel Thijssen.

Lees het volledige interview in het decembernummer van het NTvN of klik hieronder op de pdf.