Het Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde is hét Nederlandstalige vakblad voor natuurkundigen, vol nieuws uit de natuurkunde. Een greep uit de onderwerpen: onderzoek aan de frontlinie, natuurkunde en kunst, onderwijs, bijzondere loopbanen, interviews met prominente wetenschappers en een kijkje in de keuken bij bedrijven. Jaarlijks verschijnt vlak voor de zomer een extra dik themanummer. Leden van de NNV ontvangen het tijdschrift maandelijks.
Themanummer Voedsel
Wat is het geluid van cappuccino? Hoe maak je het perfect zachtgekookte ei? En hoe laat je je eten zweven? Je leest het allemaal in het themanummer over voeding. In deze extra dikke editie schotelen we je ook natuurkundig onderzoek naar de spijsvertering voor, het bewaren van voedsel, het maken van vleesvervangers en nog veel meer. Het themanummer over voedsel en natuurkunde is los te verkrijgen en kost €9,99 inclusief btw en verzendkosten. Je kunt het bestellen door een e-mail te sturen naar bureau@nnv.nl.